Počinje BAFF – pet dana i noći betinskog filmskog spektakla

0
1455

Rujan na otoku je ponovno je u znaku filmskog spektakla – sutra (srijeda, 4. rujna) prvi je dan drugog Betina Film Festivala.

Lanjsko premijerno izdanje polučilo je iznenađujući uspjeh, koji je skupini mladih entuzijasta i filmskih znalaca predvođenih Betinjaninom Franom Bilićem dao vjetar u leđa i osigurao još širu potporu za nastavak betinske filmske priče. Dobro osmišljen program, ispunjen projekcijama filmova, filmskim radionicama, predavanjima, koncertima i ostalim pratećim sadržajima.

Međunarodni Betina Film Festival, ponosno najavljuju organizatori, Tijekom pet dana, od 04. do 08. rujna u Betinu donosi dnevne i večernje projekcije filmova, predavanja filmskih stručnjaka te filmske radionice za djecu i mlade.

Moderni Prezentacijski i informacijski Centar Betina postaje dom Betina Film Festivala – svih pet dana festivala u našem…

Objavljuje Betina Film FestivalPonedjeljak, 2. rujna 2019.

Na glavnom filmskom programu, prikazat ć e se više od 60 igranih, dokumentarnih i animiranih kratkih filmova raznolikih žanrova.Osim u kratkometražnim, posjetitelji festivala će moći uživati i u BAFF Domaćici, odnosno projekcijama srednjemetražnih i dugometražnih naslova iz hrvatske produkcije. Uz filmove i ove godine održat će se radionice i predavanja naziva BAFF Kampus, radionički program za djecu BAFF Kids te after party na kraju svakog dana festivala. Program Festivala većinom će se odvijati u zgradi Prezentacijskog i informacijskog centra Betina ispred kojeg će biti postavljena BAFF Zona. Ona će biti mjesto opuštenog druženja sudionika festivala i publike, uz glazbenu kulisu.

Osim na našem portalu, program i vijesti s BAFF-a mogu se pratiti i na Facebooku BAFF-a  službenim internetskim stranicama festivala www.betinafilmfestival.com

 

Opis selektiranih filmova i vrijeme prikazivanja po blokovima za 1. dan Festivala:
17:00 sati BAFF International –…

Objavljuje Betina Film FestivalNedjelja, 1. rujna 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here