PIANODOKTOR Joe Meixner i “Glazba kao lijek“ večeras su u Tisnom, sutra u Murteru

0
1407

Večeras s početkom u 20 sati pijanist Josip Joe Meixner će u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno predstaviti svoju knjigu „Glazba kao lijek“ i održati predavanje o utjecaju glazbe na ljudski organizam.

Potaknut svojedobnom potrebom da poboljša svoje zdravstveno stanje, Joe Meixner, pijanist, skladatelj, producent i glazbeni znanstvenik, pozabavio se terapijskim učinkom opuštajuće glazbe na ljudski organizam.

– Glazba ovog Pianodoktora slušatelju prenosi toplinu, sigurnost i harmoniju, opušta mišiće, smanjuje razinu hormona stresa te smiruje disanje i normalizira ubrzan rad srca. Ulazak je slobodan za sve one koji žele saznati na koji način piano medicina® poziva na opuštenost pružajući akustično utočište u stresnim vremenima – stoji u pozivu Narodne knjižnice i čitaonice Tisno.

Josip Joe Meixner već sutra (utorak, 3.9.2019.) je u drugoj knjižnici na otoku. Narodna knjižnica i čitaonica Murter poziva na predstavljanje knjige zakazano za 19 sati.

– Autor će svirajući na svom pianinu pokazati kako provoditi samoterapiju zvucima koji liječe. Bit će zabavno i poučno! – stoji u pozivu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here