BETINA Vitalan i u 66. godini – VK Brodograditelj osvojio ljetni kup

0
1511
Foto: VK Brodograditelj

Vaterpolisti betinskog Brodograditelja okončali su sezonu slavljem – pobjednici su ljetnog Kupa 1.B vaterpolske lige.

U zadnjoj su utakmici na svom plivalištu sa 16:13 pobijedili Korčulu. Utakmica je bila napeta, s jakim plivačkim tempom. Najbolji strijelac utakmice bio je Nikola Miljak s pet postignutih golova, Domagoj Bulat dodao je četiri gola i Lovro Rončević tri gola. Vrhunski je odigrao i golman VK Brodograditelja Marko Prca koji je skupio čak 19 obrana, od toga 3 peterca.

– Atmosfera na kraju utakmice je bila jako lijepa te se skupio velik broj gledatelja. Ovim putem još bi im se jednom htjeli zahvaliti. Dakle nakon dugih 10 godina posta, trofej prvaka se vratio u Betinu u 66. godini postojanja – zadovoljni su i zahvalni u VK brodograditelj.

Foto: VK Brodograditelj

Čestitke sa svih strana stižu u Betinu. Iskrene čestitke na osvajanju ljetnog kupa 1B Hrvatske vaterpolo lige izvanrednim sportašima i upravi Vaterpolo kluba Brodograditelj upućene su i iz Općine Tisno. – Prvo mjesto kao kruna uspješne sezone 2019. dokaz je kvalitete betinskog vaterpola koji i nakon 66 godina postojanja iz godine u godinu odgaja mlade generacije plivača i vaterpolista – stoji u čestitci načelnika Ivana Klarina.

Ovim – Dragi svi, osvajanjem ljetnog kupa 1.b HVL došli smo do kraja našeg druženja za ovo ljeto. S treninzima i utakmicama nastavljamo sljedeće ljeto na istom mjestu – obavještava VK Brodograditelj igrače i publiku sa svoje FB stranice.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here