VEČERAS U TISNOM Finale turnira i nogometna fešta u čast Josipa Lučića

0
3550
Samobombay - Petar Petranić, Dino Kulušić i Antonio Patalen (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U sklopu obilježavanja 12. obljetnice kornatske tragedije, večeras s početkom u 21 sat na Rudini u Tisnom kreće završnica memorijalnog Malonogometnog turnira na male branke “Josip Lučić”.

Nakon 18 utakmica izdvojile su se najbolje četiri ekipe: Tišnjanski Samobombay večeras u polufinalu nastupa protiv Tribunja, a šibenski Puleni će se okušati sa svojim sugrađanima iz ekipe La Miami. U 22.15 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 22.45 je veliko finale.

– Uspjeh turnira imamo zahvaliti sjećanju na naše vatrogasce i nogometnog zanesenjaka Josipa Lučića koje je još uvijek jako živo, ali i nizu drugih faktora koji nam idu na ruku. Jedan od važnijih je svakako i nedostatak ovakvih sportskih događanja u našem mistu. S jednakim veseljem nam se odazivaju najbolje natjecateljske ekipe željne naslova, kao i djeca na revijalnim utakmicama – kaže Dino Kulušić, igrač ekipe Samobombay i jedan od organizatora turnira.

Istaknuti tišnjanski (malo)nogometaši Antonio Patalen, Petar Petranić i Dino Kulušić ugodno su iznenađeni odazivom ekipa i publike. Očekuju da će turnir svake godine rasti, i po brojnosti nastupajućih momčadi i publike, a svakako i po sportskom značaju. To je zasluga, kažu njih trojica, cijelog Tisnog koje ne zaboravlja svoje heroje, Općine, TZ-a, DVD-a… Kako iza svake, pa i ove akcije stoje nesebični pojedinci, ističu zasluge Tonija Lučića iz DVD-a Tisno, Igora Stegića koji je ovdje ju funkciji nogometnog suca te starog nogometnog asa Branka Pavlova koji se na utakmicama prihvatio najavljivanja i komentiranja.

Za večeras najavljuju pravi sportski spektakl i slavlje u čast pobjednika. Za feštu na Rudini su angažirani DJ i razglas primjeren prostoru, a DVD Tisno će raditi roštilj. Svi su pozvani.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here