VEČERAS Počinje Malonogometni turnir “Josip Lučić” – 24 ekipe za 12 godina stradanja na Kornatu

0
1663

Utakmica “DVD Tisno” i “Socijala Tisno” večeras u 20.30 sati na Rudini u Tisnom otvara memorijalni Malonogometni turnir na male branke “Josip Lučić”.

Turnir je posvećen svim vatrogascima stradalim 30. kolovoza na Kornatu, a nosi ime Josipa Lučića jer se smatra da je među njima najviše volio nogomet i bio najbolji igrač. Lučić je na turnirima nastupao u ekipi imena “Socijala”, zbog čega je njenom današnjem sastavu pripala čast da zajedno s ekipom “DVD Tisno” odigla prvu od pet utakmica prve večeri turnira. Tijekom pet dana koliko traje turnir među 24 kluba nastupat će ih čak osam iz samog Tisnog.

Uz pomoć DVD-a Tisno, “Ježinca” i TZ-a, petodnevni turnir sjećanja organiziraju “Shades” i “Kole”, dva kafića s Rudine iza kojih stoje dvojica trenutno najaktivnijih i najuspješnijih nogometaša iz Tisnog – Petar Petranić (NK Zagora) i Dino Kulušić (MNK Jezera). Njih dvojica, međutim, ne igraju s ekipama tih kafića, već zajedno s Antoniom Patalenom i Jakovom Mudronjom čine uspješnu i ljubiteljima malog nogometa dobro poznatu ekipu “Samo Bombaj”.

Jedan od sastava Samo Bombaj ekipe (Škatula Šuherinov Betina 2019. ) – Petar Petranić i Dino Kulušić u sredini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here