S Bralićem i Intradeom u Tisnom se od ljeta opraštao cijeli otok

0
4307
Tomislav Bralić i beskrajno mnoštvo (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Posve neočekivano, sinoć se na tišnjanskoj Rudini dogodio najveći koncert ljeta – dosad najveće mnoštvo na najvećem i glavnom mjesnom trgu okupili su i raspjevali Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Iz neutvrđenih razloga nastupi izvođača “većeg kalibra” u našim mjestima natiskani su oko početka kolovoza, kada su glavni trgovi i ulice puni gostiju bez obzira tko svira i svira li itko. U Turističkoj zajednici Općine Tisno uočili su ovu nelogičnost i povukli dosad neviđeni potez – veliki koncert poznatog benda smjestili su usred tjedna na kraju kolovoza.  I pogodili “u sridu”. Kako U Tisno su došli svi, s otoka i šire.  Jezerani, Betinjani, Murterini, Pirovčani i njihovi gosti dali su doprinos uspjehu večeri.

Mnoštvo (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Nema nekog posebnog povoda za ovaj koncert, ali recimo da se radi o oproštaju sa špicom ovogodišnje turističke sezone – kaže nam Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Općine Tisno, priznajući da ga je odaziv publike ugodno iznenadio.

Loša vremenska prognoza i sinoćnja snažna bura prijetili su svakom eventu na otvorenom, pa je koncert Prljavog Kazališta u Murteru otkazan “zbog velikog tehničkog kvara na koncertnoj opremi u uvali Čigrađa”.  Svejedno je jesu li Tomislav Bralić i Intrade “jači” bend od Prljavaca ili je Vjekoslav Balin u Tisno montirao opremu jaču od one u Čigrađi. Sinoćnji koncert na tišnjanskoj Rudini bio je pun pogodak po svim parametrima.

Evo fotogalerije:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here