VEČERAS Rock/reggae/funk atrakcija sa Šolte – Mjesni Odbor u Tisnom

0
1574

Festival Više RnR na Obali Mora večeras u Tisno dovodi još jedan kvalitetni autorski domaći rock sastav – na Rudini od 22 sata nastupa bend Mjesni Odbor kojem će to ujedno biti i prvi veliki koncert na otoku.

Oni su šoltanski rock/funk/reggae sastav koji je na sceni od 2009. godine. Pjesme su im na šoltanskom dijalektu, a glazbeno kombiniraju otočni rock, funk, polku i reggae-a. Imaju objavljena dva albuma, a uz klasične rock instrumente na bini sviraju i harmoniku, saksofon i trube.

– Svirali smo jednom davno prije 9-10 godina u Murteru u Refula, ali ovo večeras će nam zapravo biti prvi veliki koncert na otoku Murteru. Drago nam je da je to baš Tisno, jer sam ja tu kao doma, budući da mi je mati Betinka – govori nam Jure, prateći vokal i prva truba benda. Debitantski album „Disco Cuba“ iz 2012., penjao se na prva mjesta brojnih top ljestvica te godine te postiže zapažen uspjeh svojim plesnim ritmom kojim osvaja šaroliku publiku.

Večerašnja svirka Mjesnog Odbora u Tisnom šesti je koncert od osam najavljenih u sklopu festivala Više RnR na Obali Mora. Do sada su nastupali Songkillers, Silente, Bloom, Kries i Brain Holidays, a idući tjedan na otok dolaze Nola i Ogenj. Ulaz na sve koncerte je besplatan, a projekt se realizira od strane turističkih zajednica i općina na otoku, kroz šibensku organizaciju PARK, poznatu po dugogodišnjim glazbenim projektima – Kulturaljka te festivali Regius i Membrain.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here