IGRE NA KORENTU Tisno 35 – Jezera 5 – revanš na jezerskoj lokvi

0
2378
Nema spektakla bez Riže (Foro: Rudinapress/H. Pavić)

Ekipa Tisnog sinoć je hametice porazila Jezerane na Igrama na Korentu. Od ukupno osam igara Tišnjani su pobijedili u sedam, a Jezerani su dobili samo jednu.

Igre na korentu staro je tišnjansko zabavno-sportsko morsko natjecanje između otoka i kopna, koje je lani osvježeno uspostavom novog rivalstva, odnosno uključivanjem Jezera. Premijerni, izvrsni lanjski nastup Jezerana s neriješenim rezultatom (20:20) bila je tek jednokratna infuzija entuzijazma. Sinćnji revanš pokazao je veliki pad njihova interesa za nadmtanje u morskim strujama ispod mosta i čuvanje tišnjanske tradicije.

 

🐙☀️🐙

Objavljuje Visit Tisno u Utorak, 6. kolovoza 2019.

Srećom, voditelj spektakla bio je Frane Frkić Rižo, još uvijek alfa&omega svekolike tišnjanske zabave i zafrkancije. On je prilikom proglašenja pobjednika iznio spasonosnu ideju koja bi trebala motivirati Jezerane i osigurati nastavak Igara na korentu. – Neka nam kiši cilo lito i imat ćemo revanš na jezerskoj lokvi, pa da vidimo onda ‘ko je bolji – izazvao je Jezerane Rižo.

Igre na korentu i nastup Kumova na Rudini zapravo je uvod i najava najvećeg tišnjanskog ljetnog spektakla – Međunarodne trke tovarov ili Međunarodne utrke magaraca. Najbrži tovari svijeta nastupaju u subotu 10. kolovoza na Ruduini, a podržat će ih Guliano & Diktatori.

Posljednja sinoćnja igra (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here