Počelo je Fuliranje u The Gardenu

0
1966
Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Fuliranje je uspješno preseljeno na more, a odmaralište INA-e Hostin funkconira i s domaćim gostima. Usprkos izreci “prvi mačići se bacaju u more”, prvi dan novog glazbenog i gastro festivala u tišnjanskom Rastovcu bio je za njegovih par tisuća posjetitelja vrhunski doživljaj.

– Zbog dolaska mnoštva željnog zabave i odmora uz dobru glazbu, Tisno postaje pretijesno – rekao je načelnik Ivan Klarin jučer popodne, najavljujući s Nickom Colganom i Filipom Henjakom prvo Fuliranje na moru.

I tako je bilo, barem u Hostinu, što zbog atraktivnosti zabavne i gastro ponude, što zbog toga jer Jezerani, Betinjani, Tišnjani i ostali stanovnici Općine Tisno imaju besplatan ulaz.

Nick Colgan, Filip Henjak i Ivan Klarin na konferenciji za novinare (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Jučer je na plaži, na Beach stageu,  u 19 sati zasvirao Detour, a Urban&4 i Rundek&Ekipa zavladali su na glavnom Garden stageu. Zvijezde su bili i chefovi iz lokalnih restorana i konoba. Uz megazvijezde Antu Božikoba i Vjeku Bašića, koji su se proslavili u svojim restoranima Opat i Boba u Murtetu i na Fuliranju tijekom nekoliko posljednjih Advenata u Zagrebu, tu su predstavljena i azijska jela i burgeri Marka Palfija, zagrebački House of Ribs predstavio se sa sočnim rebarcima, a tijekom vikenda moći će se isprobati i ukusna jela tišnjanskih restorana Tereža i Prova.

Zvijezde Fuliranja na moru – Domagoj, Ante i Vjeko (Foto: Fuliranje na moru)

Zabava na Fuliranju na moru svakoga dana traje od podneva do sitnih noćnih sati. Danas nastupaju Boa, Massimo, Kuzma & Shaka Zulu i niz DJ-a.

– Modoljupci će i ovdje za sebe pronaći posebnu plažnu kolekciju by House of Kiwi i najhit ovosezonske tetovaže, a hedonisti će neizmjerno guštati u masaži s najljepšim pogledom. Plivanje u ritmu DJ beatova, selfiji uz fulirantske rekvizite i brojna pop up iznenađenja i nagrade – sve vas to čeka u Tisnom u sljedeća četiri dana. Dođite i uvjerite se! – poziva ekipa Fuliranja.

Ponuda hrane i pića za trajanja Fuliranja u The Garden Resortu slična kao i tijekom  ostalih festivala, ali su ugostitelji snizili cijene za otprilike 30 posto.
Pogledajte fotogaleriju prvog dana i dodatne informacije nude se na www.fuliranje.com.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here