TISNO Počinje “Fuliranje” – besplatne ulaznice osvojile Sandra i Lucia

0
2605

U nagradnoj igri portala Rudinapress i festivala “Fuliranje na moru” besplatne ulaznice za drugi dan “Fuliranja na moru” (Kuzma & Shaka Zulu, BOA II i Massimo) osvojile su Sandra Sorić i Lucia Perica.

One su prve dvije čitateljice našeg portala koje su točno odgovorile na nagradno pitanje ‘Koji tišnjanski bend je nastupio na ovogodišnjem Jezerskom Woodstocku?’. Ulaznice koje su im donijeli”Teški Osjećaji” (točan odgovor – ime benda tišnjanskog poštara Željka Marače) Sandra Sorić i Lucia Perica će uz predočenje osobne iskaznice pokupiti na ulazu u The Garden Resort.  

Novi festival u The Gardenu počinje sutra (četvrtak, 1. kolovoza), a tijekom četiri dana trajanja nastupit će 12 vodećih hrvatskih bendova i niz vrhunskih DJ-a. Domaću publiku u The Garden će dovesti: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino. Ali to nije sve, jer u pauzama između koncerata i dalje će vaše nožice zagrijavati sjajni DJ-i.
Fanovi elektronske glazbe, od downtempo chill-outa do “nabrijanog” breakbeata doći će na svoje uz DJ Sergia, a za one opsjednute čarima vinila tu je DJ Mate Kokić. Imperativ gužve na plesnoj plaži uz disco i house zvukove nametnut će DJ hrwoE, dok će fuzijom oriental, ethno, arabic i organskih zvukova Južne Amerike, Azije i Afrike Garden preplaviti DJ Agregat Sun. Zvuk Adriatic Coastinga u Tisno će preseliti DJ Zak i DJ Nick Colgan, dok će DJ Gutta rasplesati sve fanove deep/afro, tribal/orient, psychedelic/tropical, electronic/house, funk i disco nota.
Za najzahtjevnije partijanere na Fuliranje stiže i sjajna ekipa, kolektiv Adriatic Social Cluba iz Splita – DJ Matija Duić, DJ Marko Friedl, DJ OZ i DJ Nile. Ne zaboravite da pretprodaja ulaznica po povoljnijim cijenama traje još danas.  Za detaljnije informacije o morskom fuliranju pronađite na stranicama festivala.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here