R&R NA OBALI MORA Teški osjećaji i Silente u večeras u Tisnom

0
1696

Drugi tjedan druge sezone festivala Više R&R na Obali Mora donosi dva sjajna koncerta na otoku Murteru.

Večeras je na rasporedu prvi nastup dubrovačke grupe Silente u Tisnome, što je ujedno i prvi povratnički nastup benda u našoj županiji.

Dubrovačka pop rock petorka – Silente, od svog albuma prvijenca iz 2013., strelovito je našla put do popularnosti, kako kod kritike tako i brojne publike. U prve tri godine izdali su još jedan hvaljeni album i pozicionirali se u sami vrh hrvatske pop rock scene. Sredinom 2016. grupa uzima kreativnu pauzu, da bi se na scenu vratila već za godinu i pol dana, krajem 2017.

Predgrupa Silenteu bit će jedinstveni tišnjanski rokeri Teški Osjećaji predvođeni karizmatičnim lokalnim poštarom Željkom Maračom. Koncert je na rasporedu od 22 sata na trgu Rudina u Tisnom, a ulaz je besplatan.

A već u subotu se nastavlja koncertni niz festivala Više RnR na Obali Mora nastupom šibenskog autorskog pop/soul/blues benda Bloom.

Bloom je četveročlani band (Šibenik/Prvić/Vodice) osnovan 2018. godine s namjerom stvaranja autorske glazbe. S obzirom na različite glazbene afinitete članova banda, Bloom donosi zvuk kojim uspješno privlači širok auditorij. Njihov glazbeni izričaj najlakše je svrstati unutar pop domene, no uz itekako vidljive utjecaje r’n’b-a, soula, bluesa i hip hopa.

Koncert će se održati u čarobnoj intimnoj atmosferi na mulu u centru Betine, a početak se predviđa u 22 sata. Ulaz na sve koncerte je besplatan, a projekt se realizira od strane turističkih zajednica i općina na otoku, kroz šibensku organizaciju PARK, poznatu po dugogodišnjim glazbenim projektima – Kulturaljka te festivali Regius i Membrain.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here