BETINA Otvorene su prijave na BAFF Kampus & BAFF Kids

0
971

Festival kratkometražnog međunarodnog i hrvatskog filma, Betina Film Festival, otvorio je prijave za zabavne, kreativne i edukativne radionice za djecu i mlade.

BAFF Kampus program je namijenjen mladim zaljubljenicima u sedmu umjetnost, a sastoji se od praktičnih radionica i predavanja koja održavaju profesionalci iz svijeta filma. Polaznici će imati prilike raspravljati o filmu, prisustvovati zanimljivim predavanjima filmskih stručnjaka, gledati more filmova te upoznati se i umrežiti s drugim filmašima i filmašicama. BAFF Kampus sjajna je prilika za mlade ljubitelje filmske umjetnosti, ali i one koji se u budućnosti vide u profesionalnim filmskim vodama.
BAFF Kids program je sličan BAFF Kampusu, ali prilagođen djeci mlađe dobi, do 14 godina. Pod vodstvom stručnih voditelja, mali filmoljupci upoznat će svijet filmske umjetnosti, naučiti kako se stvara film, a imat će prilike okušati se u glumačkim radionicama i sjajno se zabaviti! Također, imat će priliku saznati kako funkcionira filmski set i kako je to u ranoj dobi raditi s filmskim profesionalcima kroz predavanje mlade glumice Lane Hranjec, junakinje filma „Moj dida je pao s Marsa“.
Prijave su otvorene do 1. kolovoza, a potrebno je poslati kratko motivacijsko pismo – zašto ste baš vi idealan kandidat za polaznika našeg programa!
Prijave se šalju na desk@betinafilmfestival.com s naznakom „BAFF Kampus“ ili „BAFF Kids“.
Više o Betina Film Festivalu saznaj na https://www.betinafilmfestival.com/.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here