VEČERAS Nogometne Bake u dvorani i Full Gas fešta u centru Murtera

0
1282

Pokladne svečanosti u Murteru počinju danas – u subotu 23. veljače u Sportskoj dvorani gdje su Murterske BAKE domaćini malonogometnog maškaranog turnira.

Karnevalski dani obično počinju formalnom predajom ključeva grada, no u Općini Murter-Kornati nije tako. Dok jedni tvrde da primopredaje ključeva nema jer su ih Bake lani zaboravile vratiti, drugi kažu da se načelnik Toni Turčinov vlasti ne odriče tek tako, ne predaje je niti posuđuje bez borbe čak ni maškarama. Za ključeve Općine na nogometnom terenu će se “boriti” četiri ekipe: Pokladni odbor, “Općina Murter Kornati”, “Murtela” i “Vijeće”.
Kako stoji u najavi, moto igrača Pokladnog odbora je “promašiti gol, pogoditi čovika”, a o čemu se točno radi i kako će se u ulozi nogometašica snalaziti ženski dio ekipa, valja provjeriti na licu mjesta.
Nakon utakmice, gostuje grupa “Full gas” iz Zagreba, koja će u sklopu Maškarane špice after partija zabavljati sve navijače i tješiti “gubitničke” ekipe, veoma je izgledno – do zore – najavljuju iz Pokladnog odbora.
Sve je u Murteru, naravno, u znaku maškara, od malonogometnih igrača, do publike. Svi su pozvani da pripreme masku i dobro se zabave!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here