TISNO Konstituiran prvi Savjet mladih – Marko Jović prvi predsjednik

0
2440
Savjet mladih Općine Tisno - Dare Lapov, Antonija Pavić, Marko Jović, Luka Stegić i Fabijan Jelovčić - s potpredsjednikom Oćinskog vijeća Karlom Klarinom (Foto: Oopćina Tisno)

Konstituirajućom sjednicom u ponedjeljak započeo s radom prvi saziv Savjeta mladih Općine Tisno. Za predsjednika Savjeta Tisno izabran je Jezeranin Marko Jović, a zamjenik je Luka Stegić iz Tisnog.

– Velika je čast biti prvim predsjednikom prvog Savjeta mladih, ali i velika odgovornost, jer rad s mladima i za mlade važan je korak u izgradnji bolje zajedničke budućnosti svih članova zajednice. Izuzetno mi je drago što na tome imam priliku raditi s Antonijom, Darom, Fabijanom i Lukom, iznimnim mladim ljudima koji će svojim angažmanom bez sumnje doprinijeti napretku života mladih u Općini Tisno – kaže Jović.

Uz predsjednika Jovića i njegovog zamjenika Stegića u Savjetu mladih Općine Tisno još su i Dare Lapov, Fabijan Jelovčić i Antonija Pavić. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Općinskog vijeća izabrano tajnim glasovanjem i mandatom od tri godine s ciljem uključivanja mladih u javni život i poboljšanja kvalitete života mladih.

Jučer održanom konstituirajućom sjednicom započeo je trogodišnji mandat prvog Savjeta mladih Općine Tisno. Velika je…

Objavljuje Marko JoviUtorak, 19. veljače 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here