Murter gori – Ogenj na Lukama

0
1735

 Svojim originalnim zvukom – Celtic folk punkom, polkama, bluesom i countryjem – večeras će se murterskoj publici predstaviti bend “Ogenj” iz Koprivnice.

Nesvakidašnje glazbeno-scensko iskustvo večeras s početkom u 23 sata moći će se doživjeti u Caffe Baru Reful. Glazba koju Ogenj stvara jest miks rock’n’rolla s primjesama punka, obogaćen pitkom lirikom na kajkavskom. Uz standarne instrumente jednog punk rock benda, tu su još tamburica i violina. Poneki ih uspoređuju s domaćim Flogging Molly, dok nisu ni daleko od Mumford and the Sons-a. Balade, poskočice, poguranci, doskočice, zborna pjevanja, prštenje energije, znoj i suze dio su svakog performansa Ognja.

Lani su nastupili na Regiusu, festivalu što ga osam godina u Šibeniku organizira udruga P.A.R.K., koja ljetos na otoku i u Pirovcu upriličila deset rock koncerata Više Rock&Rolla na Obali Mora

– To je bilo otkriće. Odmah sam prepoznao potencijal benda, kao nešto novo i drugačije na hrvatskoj sceni. Oduševili su na Regiusu. Energija, uigranost benda, scenski nastup, atmofsera u publici, sve to krasi live Ogenja. Rado sam ih preporučio Draženu za nastup u Murteru, koji nitko ne bi trebao propustiti – kaže nam Igor Bergam, čelni čovjek udruge P.A.R.K.

Koncert počinje u 23 sata, a ulaz je, kao i uvijek, besplatan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here