Imenovana nova direktorica TZ-a: “Prepoznatljiviji Murter i dulja sezona”

0
6798
Mateja Bašić na Rudini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ured Turističke zajednice Općine Murter-Kornati ima direktoricu – po provedenom javnom natječaju večeras je na sjednici Turističkog vijeća na tu dužnost imenovana specijalistica javne uprave Mateja Bašić.

U TZ-u je zamijenila Šimu Ježinu, koji je 9. studenog otišao na mjesto ravnatelja Javne ustanove Nacionalni park Kornati.  Kako je godinama radila u murterskom TZ-u i surađivala s prethodnikom, njeno imenovanje nebu trebalo značiti nagle promjene.

– Šansu za daljnji razvoj turizma i dobrobiti koje od turizma ima Murter, vidim u podizanju kvalitete i aktivnostima usmjerenim na jačanje pred i post sezone. Analizirat ćemo postojeće proizvode i manifestacije te utvrditi za koje postoji interes da se održavaju kao i do sad, koje treba supstituirati, a koje dodatno ojačati. Krajnji cilj mi je prepoznatljiviji Murter, duža sezona i programi u kojem će uživati i naši gosti i Murterini – rekla nam je nova direktorica Mateja Bašić.

Zahvaljuje Turističkom vijeću na ukazanom povjerenju te ističe kako za nju radno mjesto direktorice TZ-a predstavlja veliku odgovornost, da su joj očekivanja velika, ali je svjesna i i obveze.

– Namjera mi je zaista dati sve od sebe i, zajedno sa svima koji sudjeluju u turističkom proizvodu Murtera, podići ponude i sami brand Murtera na jednu višu razinu. Smatram kako će mi višegodišnji rad u sustavu TZ te rukovodeća funkcija u poduzeću koji se bavi turizmom, poslužiti kao izvrsna osnova za obavljanje ove dužnosti – kaže Bašić.

Cijela dva mjeseca Ured je bio bez šefa, tako da je očekuje mnogo zaostalog posla. Zato počinje raditi već sutra, u utorak 15. siječnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here