KUU BEZDAN Pirovačka folklorna skupina izvela predstavu

0
1955
Božićno-novogodišnji koncert i predstava KUU Bezdan (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Iako je najavljen tek kao Božićno-novogodišnji koncert KUU Bezdan, Advent u Pirovcu sinoć je u kino salu osim pjesme donio i više nego atraktivnu kazališnu predstavu.

Uz članove KUU Bezdan u predstavi su nastupala i djeca iz Osnovne škole Pirovac, a pomogli su i pirovački Pučki pivači. Kroz o tri potpuno različite obitelji, jedne potpuno neproduhovljene i nereligiozne, druge koja religiju samo koristi za stjecanje ovozemaljskih, materijalnih stvari, te treće, koju čine istinski vjernici,  Pirovčani su mnogobrojnoj publici dočarali bit Božića. Kino sala je bila puna ljudi i puna smijeha, tako da je poruka Bezdanovaca uistinu lijepo prihvaćena.

Nakon predstave/koncerta u kino sali Advent u Pirovcu je nastavljen na rivi. Tamo su uz adventski sajam nastupali Pamela Ramljak & Andersoni Feat Max Hozić. U par navrata je počinjala kišica, ali to ipak nije uspjelo pokvariti ovaj blagdanski događaj.
Advent u Pirovcu se nastavlja večeras, u 18.30h u Župnoj crkvi Gospe Karmelske, gdje nastupa pirovački Pjevački zbor “Sveti Juraj” s gostima iz Zatona, a nakon koncerta program se opet nastavlja na kućicama, uz DJ-a.
Sutra na Badnjak od 10 sati Pirovčani se druže na kućicama, uz čašicu vina i podjelu bakalara na bilo i crveno koje priprema Konoba Nono. 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here