“Sedam veličanstvenih” – MNK Murter napunio mrežu Hajduka

0
1917

Malonogetni klub Murter nastavlja s uspjesima kojima je otvori o sezonu – sinoć su Murterini slavili pobjedu nad respektabilnom momčadi MNK Hajduka.

U dvorani OŠ Murterski škoji domaćini su pokazali neupitnu nadmoć nad Splićanima, a rezultat 7 prema 1 vratio je Murterine na drugo mjesto lige. Murterini su imali kontrolu tijekom cijele utakmice, no na prvi gol se ipak trebalo čekati više od 15 minuta, a prvo je poluvrijeme završilo s 2:0.  U drugom dijelu utakmice nastavili i učvrstili dominaciju, a tako da im jedan gol Splićana nije poljuljao samopozdanje.

– Bili smo blji cijelu utakmicu, kontrolirali smo sutuaciju i u nijednom trenutku nismo bili u opasnosti. Kontinuirani napori koje ulažu u treninge daju rezultate iz utakmiccu u utakmicu. Napredujemo stalno i to se mora odraziti i na rezultatima, a ovo što smo vidjeli u susretu s MNK Hajduk je možda najbolje izdanje dosadašnje izdanje ove momčadi – ocijenio je Krešimir Skračić, predsednik MNK Murter.

Strijelci sedam murterskih golova bili su Marko Troskot, Šimun Popov, Denis Remšak (dva gola), Mutić, Toni Katalinić i Roko Stojanov.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here