UČILIŠTE IZVOR ZNANJA Nikad jednostavnije do diplome deficitarnih zanimanja

0
2812

Visoka stopa nezaposlenosti i visoka potražnja za radnom snagom – rješenje je samo u obrazovanju deficitarnih kadrova. A stjecanje traženih kvalifikacija, znanja i vještina nikad nije bilo jednostavnije – za to se pobrinulo Učilište Izvor znanja u Vodicama.

PROMOTIVNI ČLANAK

Učilište za obrazovanje odraslih Izvor znanja počelo je s jesenskim upisima te svim kandidatima koji se prijave do 20. rujna prilikom upisa nudi popust od 15 posto! Želite li završiti određeni program školovanja, doškolovati se ili pak prekvalificirati, naučiti jezike ili ovladati nekim novim vještinama, poput njegovateljice ili pomoćnika u nastavi, Učilište Izvor znanja je pravo mjesto za vas. Obrazovni programi prilagođeni potrebama tržišta rada omogućavaju stjecanje potrebnih kvalifikacija i pronalazak posla u najkraćem roku.

Upisi u tijeku!!!
– Osposobljavanje za poslove barmena/ice
– Osposobljavanje za poslove priprematelja/ice koktela
– Osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju slastičar/ka

Objavljuje Učilište Izvor ZnanjaČetvrtak, 6. rujna 2018.

 

– U našem Učilištu možete upisati programe za stjecanje srednje stručne spreme; školovanje, doškolovanje i prekvalifikacija za zanimanja iz turističko-ugostiteljske i ekonomske škole. Navedeni smjerovi uključuju zanimanja konobara, kuhara, slastičara, pekara, hotelijersko-turističkog tehničara, agroturističkog tehničara te prodavača i komercijalista koja su jako tražena na tržištu rada – poručuje Nastja Petković, ravnateljica učilišta Izvor znanja.

Osim navedenih programa obrazovanja, u ovoj obrazovnoj ustanovi možete se osposobiti  za gerontodomaćicu, dadilju, pomoćnika u nastavi i druge poslove.
– S obzirom na porast broja stanovništva starijih i nemoćnih u Republici Hrvatskoj, na tržištu rada sve je traženije zanimanje njegovateljice pa su i upisi u navedeni program osposobljavanja u našem Učilištu sve češći – dodaje Nastja Petković.

Također, novost u ponudi poznatog Učilišta jest i program osposobljavanja za kreativno aranžiranje cvijeća pa tako svi kreativci i zaljubljenici u dekoraciju cvijećem sad napokon mogu doći na svoje!
Svakako je potrebno naglasiti i tečajeve stranih jezika; engleskog, njemačkog, talijanskog i francuskog koje možete upisati po uobičajenoj proceduri ili se pak odlučiti za ubrzane i kratke tečajeve, ovisno u koje svrhe vam je znanje jezika potrebno.

– Svi naši predavači mahom su kvalificirani stručnjaci s iskustvom pa je kvaliteta dobivenog znanja neupitna – naglašava ravnateljica učilišta Izvor znanja kojeg, osim u Vodicama možete pohađati i u Šibeniku jer brojne programe obrazovanja održavaju u srednjoj Strukovnoj školi te Medicinskoj školi u Šibeniku.
Nastava za sve navedene programe počinje koncem mjeseca rujna ili početkom listopada, ovisno o formiranim grupama i prijavljenim kandidatima.
Sve detaljnije informacije o programima i prijavama možete dobiti na broju telefona 022 642 796, broju mobitela 091 268 3611, internet stranici, e-mail adresi: uciliste.izvorznanja@gmail.com ili na Facebook stranici.

Osposobljavanje za priprematelja/icu bureka i pizza. Upisi u tijeku – odobravamo popust u iznosu od 15% za polaznike koji se upišu do 20.09.2018.

Objavljuje Učilište Izvor ZnanjaPonedjeljak, 3. rujna 2018.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here