BAF Jedinstveni doživljaj filma projiciranog na latinskom idru

0
1991
Projekcija pred Muzejem betinske drvene brodogradnje (Foto: Rudinapress/Vana Balin)

Program Betina Film Festivala već treći dan od jutra nastavlja okupljati publiku na sve četiri festivalske lokacije – na Mulu, na Trgu na moru, ispred Muzeja i u tri dvorane Prezentacijskog centra.

Nakon jutarnjeg dječjeg programa i radionica u Prezentacijskom centru u petak popodne je upriličeno predavanje glumice Tamare Šoletić “Moj glumački put” te projekcija kratkog filma ‘ Tlo pod nogama’ u kojem ona tumači glavnu žensku ulogu. Također u Prezentacijskom centru, na drugom katu, otvorena je izložba Svijet u bojama, a navečer je ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje započelo prikazivanje hrvatskih dokumentarnih filmova. Jedinstvenom doživljaju filmske projekcije na latinskom idru rijetki su odolili. Projekcija dugometražnog igranog filma ‘Lada Kamenski’ pokazala je da zanimanje publike za otvorenje festivala i projekciju Osmog povjerenika u četvrtak nisu bili nikakav incident. I film redateljice Sare Hribar i redatelja Marka Šantića, snimljen prema scenariju Sare Hribar, na velikom platnu na Trgu na moru u petak je imao puno gledalište. Opet se gledalo sa zidića, klupa, štekata, s nogu…

I današnji program traje od jutra do kasno u noć:

10:30 Q’n’A s Tamara Šoletić

12:30 MEĐUNARODNI natjecateljski IGRANI filmovi (Zelena dvorana)

14:30 filmska radionica za djecu

16:00 SPOMENKO projekcija dokumentarnog filma dokumentarnog filma koja prati svakodnevnicu znanog i dragog velečasnog Spomenka Bagarića koji živi na otoku Zlarinu (Zelena dvorana)

16:30 predavanje prof. VLADE ZRNIĆA o eksperimentalnom filmu (Crvena dvorana)

18:00 MEĐUNARODNI natjecateljski IGRANI filmovi (Zelena dvorana)

20:30 HRVATSKI IGRANI FILMOVI (Kino TRG)

21:45 COMIC SANS (Kino TRG)

AFTER PARTY DJ TABULA

DANAŠNJI PROGRAM:

🔹10:30 Q’n’A s Tamara Šoletić
🕧12:30 MEĐUNARODNI natjecateljski IGRANI filmovi (Zelena…

Objavljuje Betina Film FestivalSubota, 8. rujna 2018.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here