RIMSKA NOĆ NA COLENTUMU Povijesni spektakl za sva čula

0
1944

Što ima novo u Murteru, još i možete saznati slijedeći program kulturno-zabavnog ljetnog programa. No, što je novo u Rimu? Turistička zajednica Općine Murter-Kornati poziva da otkrijete sami.

PROMOTIVNI ČLANAK

Doživite predpovijesni Murter prisustvujući najvećem povijesno-zabavnom eventu Murtera “RIMSKA NOĆ NA COLENTUMU 2018”( četvrtak, 23. kolovoza, početkom u 20:00 h). Osim povijesne predstave “Što ima novo u Rimu?” u izvedbi Dramske scene “Virko” i djece Colentum, u kojoj će biti satirično dočarano sve ono što niste znali o rimskim carevima i njihovoj ćudljivosti, slijedi bogat program.

“Rimljane” će glazbom tetošiti najljepše arije sopranistice Nere Gojanović uz pratnju Gordane Pavić na glasoviru.

“Okusi amfore”- noćno ronjenje pod reflektorima na prvoj hrvatskoj arheološkoj plaži Colentum, nagradna je igra koja slijedi za sve prisutne. Na morskom dnu, nalazi se mnogo glinenih amfora sa žigovima murterskih restorana. Sretnici koji pronađu svoju nagradnu amforu, biti će gosti restorana čije ime su pronašli. Jedini uvjet je da ponesu svoje maske za ronjenje kako bi lakše osigurali slastan objed.

Niz nagrada i zabave tu ne prestaje!

Nagradni photo booth Colentum & Igre prijestolja, zabavno nagradno fotografiranje u autentičnom filmskom prijestolju “Game of thrones”, iz koje nastali kadrovi idu diljem svijeta, te antički sajam i domjenak za okrijepu.

Kako je Murter cijele godine “veliko kazalište” na otvorenom a niz sudionika je dio kako Rimske noći tako i najpoznatije dalmatinske maškarane povorke “Murterske bake”, biti će prikazan dokumentarac “BAKE- priča o murterskim pokladama” .

Za dolazak do lokacije Colentuma iz centra Murtera, osiguran je besplatan prijevoz turističkim vlakićem – pozivaju organizatori, a to su Turistička zajednica Općine Murter-Kornati, Udruga Argonauta, Kazalište Virko i Udruga Latinsko idro.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here