NAJAVA Folklor u Pirovcu, duhovna glazba u Jezerima, lutkarski mjuzikl u Tisnom, fešta u Betini

0
1274

Nedjelja je, spušta se noć i opet se postavlja pitanje – kuda večeras? Evo nekoliko prijedloga:

U Pirovcu večeras priređuju Večer folklora. Sa svojim programom nastupa domaća, pirovačka Kulturno umjetnička udruga “Bezdan”, a svoje će glazbeno-scenske točke predstaviti i gosti iz obližnjih Stankovaca – KUU Vinac. Večer folklora održava se na Rudini i počinje u 21.00 sat.

Martina Klarić, Nera Gojanović i Gordana Pavić pozdravljaju publiku na kraju lanjskog nastupa u Betini – Foto/ah+rhiv Rudinapressa/K. Ježina

U župnoj crkvi Gospe od zdravlja u Jezerima večeras u 21.00 sat priređuju koncert – svoj program Večeri duhovne glazbe izvest će sopranistica Martina Klarić, mezzosopranistica Nera Gojanović i pijanistica Gordana Pavić.

U Društvenom domu u Tisnom večeras s početkom u 20:30 sati pogledajte dječju predstavu “Tri mačka” u izvedbi “Produkcije Z” iz Splita. Riječ je o lutkarskom mjuziklu za djecu, ali ni starijima neće biti ništa ako ga odu pogledati.

U Betini danas cijeli dan traju događanja vezana uz Regatu za dušu i tilo. S početkom u 21.00 sat na Trgu na moru nastupit će grupa Amigos. Šibenski glazbeni sastav izvodi domaće i svjetske pop-rock i zabavne hitove, odnosno sve što treba za pravu feštu nakon regate.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here