Koncert Đanija Stipaničeva u Pirovcu s posebnom gošćom – velika fešta s tenorom i mezzosopranisticom

0
2451
Đani Stipaničev i Nera Gojanović sinoć u Pirovcu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pirovčani i njihovi gosti pokazali su da cijene i znaju se zabaviti uz nešto zahtjevniju glazbu. Cjelovečernji koncert Đanija Stipaničeva s bendom na ljetnoj pozornici u Pirovcu na blagdan Velike Gospe okupio je iznimno veliku publiku i prometnuo se u pravu feštu.

Široki repertoar kazališnog tenora – baritona, zvijezde domaćih rock opera i mjuzikala, našao je u Pirovcu veliku publiku i koncert je, umjesto planirana dva i pol sata, na veliko zadovoljstvo i veselje okupljenog mnoštva, trajao skoro tri. Od toga je cijelih 45 minuta s tenorom iz Trubunja pjevala posebna gošća iz Šibenika – mezzosopranistica Nera Gojanović. Nju je Đani predstavio kao “prekrasnu pjevačicu i ženu”, “koja osvaja glasom i stasom” te je duhovitim komplimentima kolegici zabavljao publiku.

Nera Goranović i Đani Stipaničev u Pirovcu (Rudinapress/H. Pavić)

– Đani Stipaničev i ja ove godine punimo deset godina plodonosne suradnje, koju smo započeli nastupom na obilježavanju 160. obljetnice Šibenske narodne glazbe u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Od tada do danas imali smo velik broj zajedničkih koncerata i manjih nastupa, onih u velikim koncertnim dvoranama s raznim velikim povodima i u manjim prigodama, uz pratnju pijanistice Gordane Pavić ili benda. Ovo nam je prvi put da zajedno nastupamo u Pirovcu. Iznimno smo počašćeni pozivom, na kojem zahvaljujemo Turističkoj zajednici i Općini, a još više dočekom – rekla nam Nera Gojanović nakon koncerta.

“Prekrasna pjevačica i žena” – sramežljivo se smijala i pokrila lice rukama (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Na komplimente kolege Stipaničevca Nera Gojanović se na pozornici smijala, no u izjavi za Rudinapress uzvratila mu je gotovo pa istom mjerom:

– Riječ je o velikom umjetniku bogatog duha. Osim što prekrasno pjeva, u ophođenju, na pozornici i izvan nje, iznimno je ugodan, obazriv, zabavan i pun humora. Radi se o čovjeku jako dobrog duha i sve što on napravi i kaže može imati samo dobru konotaciju.  Vrlo je zahvalno s njim surađivati jer nije nimalo kompliciran – rekla je Gojanović.

I ona i Đani Stipaničev nadaju se ponovnom dolasku u Pirovac.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here