BETINA Neno Belan i Fiumenes rasplesat će večeras Trg na moru

0
1501

Osmi od deset koncerata u sklopu, sad već prepoznatog i priznatog, festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora održat će se večeras u Betini gdje ovaj put uživo sviraju Neno Belan & Fiumens.

Jedan od najplodnijih i najpoznatijih hrvatskih kantautora Neno Belan sa svojim Fiumensima večeras će sigurno napuniti i rasplesati betinski Trg na moru.
Bend je spontano nastao 1997. godine okupljanjem riječkih glazbenika; (Lea Rumore, Olje Dešića i Vedrana Križana) oko kantautora Nene Belana (Đavoli). Od 1997. godine do danas taj sastav objavio je četiri samostalna albuma i odsvirao preko 1000 koncerata. U Betini su do sada nastupali nekoliko puta. Za to misto vežu ih samo lijepe uspomene.
„Zadnji smo put u Betini svirali pred tri ili četiri godine. To je onaj predivan trg na rivi, sjećam se da je bila neka fešta i da smo jeli tunu koja je do dan danas najbolja tuna na svijetu koju sam jeo. Večeras nas sve očekuje koncert u veselju, zabavi i pozitivi kakve su i naše pjesme. Veselim se susretu s Betinjanima“, otkrio nam je Neno Belan ususret dolaska na Murter.
Večerašnji koncert u središtu Betine besplatan je kao i cijeli festival Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora koji se organizira kroz šibensku udrugu P.A.R.K. i Turističke zajednice pet mista na i oko otoka Murtera. U naredna dva tjedna festivala, na rasporedu su još dva koncerta, Kawasaki 3P u Tisnom i Kojoti u Jezerima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here