TISNO Provalnici iz mjenjačnice noćas odnijeli desetke tisuća kuna

0
3149
Provaljena mjenjačnica u Tisnom (Foto: Rudinapress)

Lopovi su noćas provalili u mjenjačnicu Auro Domus smještenu u samom središtu Tisnog, tik do mosta.

Mjenjačnica je nalazi na jednom od najprometnijih mjesta, uz pekaru Moćan u prostoru nekadašnjeg Turist biroa, tako da je policija alarmirana nedugo po provali. Očevid je trajao skoro do podne. Kako provalnici još uvijek nisu uhićeni, policija je dala tek osnovnu informaciju.

– Nešto prije tri sata ujutro u mjenjačnici tvrtke iz Opatije smještenoj u središtu Tisnog izvršena teška krađa provaljivanjem. Nastala šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna – rekla nam je Marica Kosor.

Podatke o iznosu i valutama odnesenog novca, načinu provale i ostalom što je utvrđeno očevidom policija za sada čuva za potrebe istrage te će ih obznaniti tek kad lopov(i) budu pronađeni i spremljeni iza rešetaka. To bi trebalo biti vrlo skoro, jer je riječ o mjestu koje je vrlo prometno čak i u tri sata ujutro, tako da sigurno postoje svjedoci. Lopove je sigurno snimila neka od nadzornih kamera, čak i ako su onesposobili onu s mjenjačnice, jer se u blizini nalaze Općina, Fina, Jadranska banka i niz drugih ustanova s nadzornim kamerama. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here