JONATHAN NA LUKAMA Stari, pravi rock, koji zvuči svjetski i moderno

0
1276

Usklopu festivala ‘Više Rock and Rolla na Obali Mora na novouređenoj plaži Luke u Murteru večeras, u srijedu, 8. kolovoz,a nastupit će Riječki rock band Jonathan.

Riječ je o sedmom od ukupno deset koncerata ovogodišnjeg, prvog izdanja festivala Više Rock ‘n’ Rola na Obali Mora koji se tijekom srpnja i kolovoza događa u Tisnom, Murteru, Jezerima, Betini i Pirovcu.
Nakon sjajno posjećenog koncerta Crvene Jabuke na plaži Slanica održanog na spektakularnoj bini postavljenoj u razini mora na tridesetak metara od obale, vrijeme je za još jednu rockersku feštu na plaži, ovoga puta na Lukama. Jonathan je po mnogima trenutačno jedan od najoriginalnijih hrvatskih bendova. Na Murter dolaze prvi put i jako su uzbuđeni jer im je poznato koliko se na otoku pozna i štuje dobar rock and roll, tako da Luke nisu nimalo slučajno odabrane za ovu smotru.
Festival ‘Više Rock and Rolla na Obali Mora’ plod je suradnje Turističkih zajednica u pet ovdašnjih mjesta koje su zajedničkim projektom odlučile sa svojim ljetnim programima iskoračiti iz jednoobraznosti u koju turistička mjesta upadaju u pokušaju podilaženja navodno niskom glazbenom ukusu i naobrazbi masa. U posljednjih nekoliko proteklih tjedana  festival je na trgovima i obalama našim mjesta imao publiku veću nego se očekivalo te je pobrao odlične kritike domaćih i stranih gostiju, kao i struke, one glazbene i turističke.

Riječki rockeri, iskusni glazbenici koji su se 2011. godine okupili u bend Jonathan i do sada snimili tri sjajna albuma, zadovoljit će najizbirljivije i najpravovjernije – ako volite onaj stari, pravi rock, a k tome još želite da zvuči svjetski i moderno, obavezno u srijedu navečer svratite na plažu Luke jer tamo će biti velika rock and roll fešta. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here