Colonia i DJ Danijel – pirovačka fešta dostojna najvećeg blagdana

0
4513
Ivana Lovrić vladala je pozornicom na sinoćnjem koncertu u centru Pirovca (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pirovac je uz grupu Colonia dostojno proslavio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Ovo je bila prigoda i da se Pirovac upozna s novom pjevačicom Colonie, Drnišankom Ivanom Lovrić. Ona je lani zamijenila Indiru Levak, izvrsnu i vrlo upečatljivu pjevačicu po kojoj je ovaj pop/dance sastav 21 godinu bio prepoznatljiv. Zajedno s Borisom Đurđevićem i plesnom skupinom mlada pjevačica, inače inženjerka elektrotehnike, priredila je pravi spektakl, kakav zaslužuje proslava ovog velikog državnog blagdana.

Čeka se početak koncerta – prepuni centar (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Bila je to prigoda i da se vidi koliko ljudi u Pirovcu provodi ljeto. Ne znamo jesu li sinoć uopće svi izašli, ali baš su svi štekati noćas bili dupkom puni gostiju. Zauzete su bile i sve klupe i zidići, a krcat ljudima je bio ne samo trg u centru, nego i riva cijelom njenom dužinom. Osim Colonie, tome je pridonio i DJ Danijel Klarin, koji je uspješno uskočio kada je u zadnji tren naprasno otkazan dolazak pirovačke zvijezde DJ-a Mirabela.

Iako se i u Pirovcu mogu čuti uobičajene jadikovke ugostitelja, brojke iz prvih sedam mjeseci najavljuju još jednu rekordnu godinu. U Uredu Turističke zajednice Općine Pirovac od 1. siječnja do 31. srpnja bilježe 4,5 posto više dolazaka i 5,3 posto noćenja više nego u istom razdoblju lani. Povećanje se, izgleda, ne odnosi na ažurniju prijavu vikendaša. jer povećanja u dolascima i u noćenjima donose strani gosti.

Kako je Pirovac slavio pogledajte u fotogaleriji: