NAJAVA Filmski festival, Histrioni, Joy, Bunari, Ljerka Pleslić Bjelinski…

0
1860

Četvrtak donosi više nego bogat kulturni i zabavni program u svim našim mjestima, s tim da večeras kulturna zbivanja dominiraju.

U Pirovcu na Trgu Rudina večeras u 21.00 sat najavljeno je otvorenje Dalmatia film festivala. Festival se odvija na dva mjesta, u kino dvorani i na Trgu Rudina. U tri dana će biti prikazano 40-ak dugometražnih igranih i dokumentarnih filmova te filmova specijalnog programa najatraktivnijih promotivnih turističkih filmova nagrađenih na velikim svjetskim festivalima.

U Tisnom, u Društvenom domu, večeras s početkom u 21 sat Glumačka družina Histrioni upriličit će predstavu Tajkuni.
Tišnjanska Rudina večeras ponovno ima svirku. Na Tisno Happy Streeetu Turističke zajednice Općine Tisno večeras nastupa Joy band. Koncert počinje u 21.30.

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno večeras s početkom u 20 sati prikazuje crtani film za djecu “Mali zmaj Kokos”. Riječ je omiljenom liku serije dječjih slikovnica koje su prevedene na 24 jezika svijeta. Film traje 82 minute i ulaz se ne naplaćuje.

U Kulturno-pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima četvrtak je rezerviran za Bajkaonicu. Bajku, koja se izabire prema uzrastu i preferencijama okupljene djece, kao i svakog četvrtka priča Bernarda Klarin, nakon čega nastavljaju crtati i igrati se. Početak Bajkaonice je u 20.00 sati.

U Murteru su večeras na rasporedu Koncerti sv. Roko. Nastupaju Ljerka Pleslić Bjelinski i Erin Bjelinski. Koncert u crkvi sv. Roka iznad murterskog Starog sela počinje u 21 sat.

U Betini ispred crkve sv. Frane večeras nastupa klapa Bunari. Koncert počinje u 21.00 sat.

Klapa Bunari večeras nastupa u Betini (PR fotografija)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here