NAJAVA Mnogi Drugi, Amigos, DJ Mika, Tontorino i Prelijepe zvijeri

0
1713

Utorak je, posljednji dan srpnja. Turistička sezona je u punom jeku i naša su mjesta puna događanja.

U Murteru na Trgu Rudina večeras  priređuju žonglersku predstavu za djecu i odrasle. Tontorino je žongler/zabavljač iz Samobora. Izvodi šou u kojem žonglira s lopticama, čunjevima, diabolom, vatrenim štapom (firestick) i bakljama. Vozi i monocikl. Mnoge od trikova koje pokazuje publici plod su njegova uma dok su oni drugi naučeni od velikana žongliranja Massimiliana Truzzija i Enrica Rastellija. Nastup Tontorina počinje u 22 sata.

U Murteru, također na Rudini, priređuju večer uz glazbu i ples. U Corretta s početkom u 22 sata nastupa DJ Mika.

U Tisnom, u atriju palače Katunarić, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno večeras priprema dječju likovnu radionicu. Radionica počinje u 20.30 sati.

–  Tisnom mislimo i na naše najmlađe pa je nakon dobrih svirki došao red i na njih.
Roditelji, dovedite svoju dječicu na dječju likovnu radionicu „PRELIJEPE ZVIJERI“!
Ona će se održati 31. 07. i 01. 08. 2018., u razdoblju od 20:30 – 22:30 h, u Atriju palače Katunarić, Uska ulica 1, pod voditeljstvom autorica Manuele Srdarev i Sanje M. Vukman – pozivaju organizatori.

Tisno večeras na Rudini ima i pravu svirku – na pozornici na Rudini Kole bar i Shades zajedno s Turističkom zajednicom Općine Tisno organiziraju koncert grupe Amigos. Početak je u 22.00 sata.

U Betini, na Trg na moru, za 21.00 sat je najavljen  festival Više Rock ‘n’ Rola na Obali Mora. Nastupa autorski alter rock bend Mnogi Drugi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here