NAJAVA Ponedjeljak pun događanja

0
2050

Novi tjedan započinjemo muzikom u Tisnom i Murteru, predstavama u Betini i Pirovcu te dječjim sajmom u Jezerima.

U Betini na pozornici Trga na moru večeras s početkom u 20.30 sati igra lutkarska predstava Produkcije Z “Prometna priča”. Kroz devet poučnih songova (zebra, semafor, prometni znakovi, Mate na raskrižju, u autu…) i pitke dijaloge, djeca nauče sve o prometnoj kulturi.

U Jezerima je ponedjeljak također rezerviran za djecu. U sportsko-tematskom parku Petrov vrt od 18 do 22 sata organiziraju Malu dičju pjacu – Sajam rabljene odjeće i starih knjiga.

– Prvi dan novog tjedna donosi vam priliku da sve one stvari koje vaša djeca više ne koriste dobiju nove vlasnike. Mogu to biti igračke, rabljena odjeća, stare knjige, ili bilo koji drugi predmet koji će možda biti od koristi drugima. Prvi put u Jezerima to ćete moći uraditi u sklopu “Male dičje pjace” koja se sutra otvara u novom sportsko-tematskom parku “Petrov vrt” u 18 sati – pozivaju organizatori.

Tko želi sudjelovati u manifestaciji treba se prijaviti u uredu Turistička zajednica mjesta Jezera, ili pak izravno porukom na stranicu – Jezerski Dani Mora / Jezera Sea Days.

U Tisnom je večeras Tisno Happy Street. Na Rudini s početkom u 21.30 nastupa Top Show Cabaret Band. Riječ je vrhunskom zagrebačko-šibenskom bendu kojeg odlikuje – visoko glazbeno obrazovanje, višegodišnja stalna postava benda, veliko iskustvo te vrhunska oprema. Imaju široki, ali strogo birani repertoar, na kojem se nalazi nekoliko tisuća naslova, od domaćeg rocka i  zabavnjaka, preko tradicionalne dalmatinske, slavonske, zagorske… glazbe, do planetarnih evergreena i aktualnih hitova.

Mile Perkova prošlog je tjedna osvojio GRAND PRIX i pobjedio na Međunarodnom glazbenom festivalu Marco Polo Korčula 2018. sa novom pismom “Suze za Dalmaciju”. Večeras s početkom u 21.30 ima promenadni nastup u Murteru na Staroj rivi.  večeras je promenada

U Pirovcu na pozornici Trga Rudina večeras s početkom u 21 sat igra predstava Gala teatra Samo jedna žena. Riječ je popularnoj kazališnoj predstavi, monodrami – tragikomediji poznate filmske, televizijske i kazališne glumice Matije Prskalo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here