VEČERAS U SIRENI Noć za pamćenje uz Ivana Stapića

0
1756

Ovaj je četvrtak, čini se, rezerviran je za najbolju zabavu – Coctail & Wine bar Sirena večeras dovodi ovdje svima dobro znanog i rado viđenog gosta – Ivana Stapića, zvijezdu hrvatske estrade koja se jednako dobro snalazi na urnebesnim slavonskim kirvajima i u vrućim murterskim noćima.

PROMOTIVNI ČLANAK

Slavite li nešto, tražite utjehu? Želite li se nečega sjetiti ili zaboraviti? Ili se samo želite zabaviti? Ne brinite. Slavonski kantautor Ivan Stapić dobro je rješenje za svaki od navedenih slučaja. U repertoari “slavonskog Jole” ima pjesama za svaku prigodu, vlastitih, kao i posuđenih među bezvremenskim domaćim i stranim hitovima različitog žanra. Što će slavonski glazbenik večeras u Sireni izvoditi ne zna se. On se na svojim brojnim nastupima u Murteru već se dokazao i iznenađenje je uvijek da – nema iznenađenja.

– Vidjet ćemo kako večer bude išla. S murterskom publikom se jako dobro poznam i zato me posebno veseli večerašnji nastup u Sireni. Kao i obično, bit će to moj autorski repertoar i interpretacije, malo slavonskih, malo dalmatinskih, malo stranih, sve ovisno o publici – odgovor je Ivana Stapića na pitanje o repertoaru večerašnjeg nastupa.

Slavonski autor pažljivo osluškuje bilo publike i izvodi glazbene brojeve kojima svakoga nepogrešivo “pogađa u žicu”. Nevjerojatnom lakoćom podiže ljude na noge i istovremeno uspijeva izbjeći da postane banalan, zamku u koju redovito upadaju zabavljači s naše estrade.

Zato, slavite li nešto ili tražite utjehu i zaborav, ne zaboravite da večeras u 22 sata u Sireni počinje noć za pamćenje uz Ivana Stapića.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here