Zagrepčanin (46) s preko tri promila u Jezerima Renaultom pregazio Poljaka (51)

0
3648

U Jezerima se u utorak navečer se dogodila prometna nesreća koja je samo zahvaljujući pukoj sreći prošla bez težih posljedica – vozač (46)vozio je Renault s preko tri promila alkohola u krvi, razbio ulične pitare i pokosio pješaka na nogostupu.

Policija navodi samo da se radi o 46-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je za upravljačem Renaulta zagrebačkih registarskih oznaka sinoć u 19.40 skrivio prometnu nesreću u jezerskoj Ulici sv. Ivana. Točnu koncentraciju alkohola u krvi također ne precizira, već se samo ističe podatak da ona prelazi granicu do koje policija prekršitelja smije zadržati u postaji na triježnjenju.
– Prometna nesreća se dogodila na način da se 46-godišnji vozač Renaulta nije držao sredine svoje prometne trake, već je vozilom porušio ulične posude sa cvijećem i oborio pješaka, 51-godišnjeg poljskog državljanina koji se kretao nogostupom. Vozač je bio vidno pijan te je priveden u policijsku postaju na triježnjenje. No kako mu je izmjerena koncentracija alkohola u krvi veća od tri grama po kilogramu tjelesne težine, prepraćen je na liječenje u Opću bolnicu Šibenik – rekla nam je glasnogovornica Marica Kosor.
Poljak, srećom, nije teško ozlijeđen, te je nastavio godišnji odmor. Budući da nije bilo teških tjelesnih ozljeda ni znatnije materijalne štete, policija ovu vijest nije dala u redovitom priopćenju, već smo informacije dobili na upit, nakon što nam je čitatelj dostavio fotografiju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here