NAJAVA Noć mandoline, rocka, klapske pisme, poezije… u svim mjestima

0
1691
Gledalište u ambijentu Mušulove ulice (Foto: Rudinapress/TZ Murter-Kornati)

Četvrti tjedan srpnja naša mjesta su duboko u špici turističke sezone. Srijeda u donosi brojna događanja, dostojna najboljeg petka ili subote nekog produženog vikenda.

Manifestacija Koncerti kod sv. Roka Turističke zajednice Općine Tisno večeras donosi Noć mandoline. Mjesto događanja je, naravno, Trg kod crkve Sv. Roka u Tisnom, a ulaz se ne naplaćuje. Noć mandoline počinje u 21.00 sat.

Rudina u Pirovcu večeras pripada poeziji. Klapsko-pjesničke večeri na Rudinu je doveo pirovački pjesnik Šime Vukman, a da one budu bogatije svoje stihove u njih obično ugrađuju Vukmanovi kolege pjesnici, Branko Pavlov iz Tisnog, Dinko Škevin iz Betine i drugi.  Klapsko-pjesnička večer na pirovačkoj Rudini počinje u 21.00 sat.

U Betini se večeras održava još jedan Lazzy Summer Night Party. Nastupa grupa Babalubam. Mjesto događanja je Trg Rudina, Pejo & Muring, a početak je u 21.30 sat.

Jezera donose zanimljivu R & R večer. Ili noć, ako je po broju bendova koji nastupaju. ( M.O.R.T, STONE TRIBE, BLUVINIL, TEŠKI OSJEĆAJI, SPECTRUM). Riječ je o rock festivalu Jezerski Woodstock. Rokija praši na ovdašnjem hipodromu – lokvi od 21 sat.

Ni Murter nam večeras ne ostaje dužan. Tamo je na rasporedu manifestacija Klape na rivi. S početkom u 21 sat klapska pjesma odzvanjat će Starim mulima i Mušulovom ulicom.

Večeras se također u Murteru otvara i sajam Zeleno – plavo. Riječ je o Sajmu kontinentalnih proizvoda koji će se tri dana odvijati na staroj rivi. 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here