Adastra nakon Pirovca kreće na turneju s policijom

0
1908
Adastra u Pirovcu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Koncertom Adastre u centru Pirovca sinoć je nastavljan festival Više Rock ‘n’ Rolla na Obali Mora. Ovo je bilo prvo ovdašnje gostovanje zagrebačkog benda, ali sigurno ne posljednje.

Frontman Jerononim Marić kaže da ga je obradovala publika, koja je znala njihove pjesme i pjevala ih pjevala zajedno s bendom.

– U Pirovcu smo bili više puta kao gosti i drago nam je da su nas konačno pozvali da tu sviramo. Mjesto je fantastično, a puno je turista i odlično su nas primili. No nekako je ispalo da za večeras nismo pripremili naš repertoar na mađarskom, talijanskom i španjolskom jeziku. Dugo to nismo svirali, ali nekako smo se izvukli. Nadam se da ćemo jednom dobiti priliku da to ispravimo – rekao nam je nakon koncerta Marić.

Adasatra nastavlja i s društvenim aktivizmom. – Drago nam je da se prepoznaje naše djelovanje među mladima i što krećemo na zakazanu turneju zajedno s MUP-om. Riječ je o koncertima u deset hrvatskih gradova na koje će nas voziti policijski kombi. Ima neka fora u tome da te pokupi policija, ali ne da vodi u postaju, nego na svirku – kaže Marić.

Evo i nekoliko fotografija sa koncerta u Pirovcu:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here