ADASTRA U PIROVCU Dobra rock priča prožeta humanitarnim radom

0
1215

U sklopu novog ljetnog glazbenog festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora večeras u Pirovcu koncert imaju dečki iz zagrebačkog benda Adastra.

Drugi je to koncert na ljetnoj pozornici u centru Pirovca, nakon što je festival otvoren nastupom Vatre prije 2 tjedna. Zagrebački rockeri iz Adastre rado su viđeni gosti na ovim prostorima, a svojim beskompromisnim rock nastupima šire i humanitarni rad.
Tako je projekt “Svačije je pravo živjeti” pokrenuo upravo frontmen grupe Adastra Jeronim Marić. Potaknut valom nasilja među mladima koje je kulminiralo tragičnim ubojstvom Luke Ritza, Jeronim je odlučio učiniti sve što je njegovoj moći kako bi osvijestio mlade ljude o nasilju, delinkvenciji te im pomogao da se odupru nasilnom ponašanju i porocima koji uzimaju sve više maha među mladom populacijom. Grupa Adastra svojim tekstovima pjesama upozorava na ovaj veliki problem današnjice, a upravo njihova pjesma “Surovi grade” je napisana kao parola ove akcije.
Večerašnja svirka Adastre u Pirovcu treći je koncert u nizu u sklopu festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora. Do sada su nastupali već spomenuta Vatra i Psihomodo Pop, a već idući četvrtak na rasporedu je koncert TBF-a u Tisnom. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here