Otvoren hipermarket Tommy – direktor marketinga obećao da neće biti skuplji od onog u Splitu

0
6345
Direktor marketinga Aljoša Bašić uručio je 20.000 kuna donacije za MNK Jezera i KUD koledišće ( (Foto: Rudinapress/H. Pavić))

Na samom ulazu u Jezera jutros je otvoren hipermarket Tommy, prva trgovina te veličine na otoku Murteru. Investicijom od 25 milijuna kuna osigurano je 2.000 metara četvornih metara prodajnog prostora, 100 parkirnih mjesta i 40 novih radnih mjesta.

Prigodom otvorenja Tommy je uručio donaciju od 20.000 kuna za MNK Jezera i KUD Koledišće.

– Pokušavamo prepoznati potrebe te pomagati kulturne i sportske aktivnosti lokalne zajednice. Nadam se da će biti još prigoda za ovakve donacije – rekao je direktor marketinga Tommy d.o.o. Aljoša Bašić.

Novi Hipermarket pun je kupaca od ranog jutra. Na upit novinara direktor marketinga Bašić rekao je da se cijene ovdje neće razlikovati od cijena u trgovinama ovog lanca u Splitu ili Šibeniku.  – Mi imamo jedinstvenu politiku cijenu koja ovisi o formatu trgovine, a ne o mjestu u kojem se nalaze – rekao je Bašić.

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin pozdravio je otvorenje Hipermarketa i izrazio nadu da će ono potaknuti konkurenciju među trgovinama na otoku.

– Na ovom području tijekom ljeta odjednom bude i do 35.000 ljudi, a trgovina i sve vezano za tu djelatnost do sada nam nije bila na nivou tih brojki. Zato je ovo značajan dan za naš otok i ja se nadam da će se probuditi i konkurencija koja do sada nije bila na zadovoljavajućoj razini – rekao je Klarin. 

Novi Hipermarket ima pet klasičnih i nekoliko „express“ samoposlužnih blagajni, gdje kupci sami skeniraju proizvode, važu i plaćaju na automatu.

– Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti odjele svježeg mesa-mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, odjel gastronomije, delikatesa, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude – poručuju iz Tommyja.  Hipermarket Tommy Jezera biti će 4. hipermarket i 15. poslovnica u Šibensko-kninskoj županiji, te 202. prodajno mjesto Tommy-ja u Hrvatskoj. Direktor marketinga Aljoša Bašić kaže da je jezerski hipermarket njihova najmodernija, najopremljenija i najopskrbljenija trgovina. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here