IDRIMO ZAJEDNO DO POBJEDE Jezerani pišu Vatrenima na jedru

0
2179
Jedro za pobjedu (Foto: Rudinapress/H. Pavioć)

Cijela Hrvatska danas diše s vatrenima. Svi smo spremni za finale Svjetskog nogometnog prvenstva, a neki su još spremniji. Takvi su, primjerice, u Jezerima.

Jezerani, svi koliko ih ima, imaju poruke potpore našim igračima. Namjeravali su ih ispisati na jedan veliki transparent, a onda je ovim vjekovnim ribarima i moreplovcima na pamet pala originalna ideja – poruku će im, umjesto na klasičnom transparentu, ispisati na pravom jedru.

Rečeno, učinjeno. IDRIMO ZAJEDNO DO POBJEDE – prva je poruka koju su napisali na jedru prostrtom na Trgu Jezerana. I onda je krenulo, prvo dječica, pa onda i ostali. Na jedru će se poruku ispisivati sve do početka utakmice, a za njenog trajanja bit će izvješena na zgradi koja dominira Trgom Jezerana, s bivšeg Društvenog doma.

Za realizaciju ove ideje Jezerani zahvaljuju nautičkoj tvrtki Jarušica d.o.o. iz Murtera, koja donirala jedro za poruku vatrenima. Među onima koji su sudjelovali u realizaciji su i Karlo Klarin i Marko Jović.

– Zamišljeno je da jedro stoji izvješeno na zgradi tjedan dana, do regate Lantina. Razmišljamo da ga nakon toga nekako dostavimo našim nogometašima – rekao nam je Klarin, uz poziv svim Jezeranima da svoje poruke napišu na ovo jedro, ako već to nisu učinili.

Ogroman transparent napravili su i Betinjani. Evo fotogalerije iz Jezera i Betine.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here