NAJAVA Samo FSG i nogomet!

0
1333

Nogometni susret Hrvatske i Engleske poremetio planirane kulturne i zabavne programe na našim trgovima i ulicama.

Najavljeni Lazy Summer Night Party u Betini, gdje je trebao nastupiti Trio maestro, naprosto je zbog utakmice otkazan, dok je početak večerašnjeg program Festivala slobodne glazbe, najavljenog za 21 sat u Murteru, pomaknut do kraja utakmice.

– Općina Murter-Kornati u suradnji s Festivalom slobodne glazbe organizira u srijedu 11.07.2018. u 20:00 sati gledanje utakmice polufinala Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Engleske na velikom platnu na Trgu Rudina! Dođite u što većem broju i navijajte za Vatrene u povijesnom okršaju! – poziva Općina Murter-Kornati.

Pirovčani se posebno spremaju za utakmicu. Dva najveća kafića u središtu Pirovca organiziraju zajedničku feštu – utakmica će se pratiti s velikih televizora smještenih na terasama oba kafića, a nakon utakmice planira se jedna fešta uz zajedničkog DJ-a.

Najveći kafići u središtu Tisnog, Kole i Shades, nemaju za večeras nikakav poseban program. Sutra počinje novi festival u The Garden Resortu – Hospitality on the beach – tako da je Tisno puno Engleza. Točnih informacija o njihovom broju nema, ali ulice su ih pune i vjerojatno će u nekim kafićima engleskih navijača biti više nego Hrvatskih.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here