PIROVAC Restoran Bruno ili kako zaslužiti mjesto u marini s četiri sidra

0
5518

U sjeni otvorenja Marine Pirovac gotovo nezapaženo je prošla jedna, naočigled mala, ali za gastronomiju mjesta ništa manje važna vijest – otvorenje restorana Bruno.

PROMOTIVNI ČLANAK

Istog dana kada je otvorena Marina Pirovac (POVEZNICA) u njoj su obiteljski restoran Bruno otvorili ugostitelji iz Tisnog Frane i Bruno Frkić. S vrsnim chefom Šimom Stegićem sastavili su kvalitetan jelovnik s bogatom ponudom gotovih i a la carte jela.

Tri mjeseca nakon otvorenja Frkići su zadovoljni što su uspjeli zaslužiti svoje mjesto u marini s četiri sidra – samo s onim što imaju, znaju i mogu. – Namirnice najbolje, domaće kvalitete, iskušani recepti, ne prevelika karta, uravnotežene cijene i ugostiteljski standardi kojih se možemo držati i kolovozu jednako kao i u travnju – kažu Frkići.

“Srce” restorana Bruno0

U njihove riječi možete se uvjeriti svakog dana od osam ujutro do 23 sata navečer. 0Na 80 četvornih metara unutarnjeg prostora i 200 četvornih metara zatvorene terase Bruno svakodnevno nudi njemački, engleski i meksički doručak, ručak i večeru, roštilj na drva, dnevni meni s dva gotova jela (Od 60 do 90 kuna) i lepezom jela od mesa, ribe i povrća, salata, slastica i svega ostalog po narudžbi.

Bruno također organizira sve vrste proslava, rođendane, domjenke, promocije, krstitke, pričesti, krizme i ostale prigode do 140 uzvanika.

Posjetite nas u Marini Pirovac sa ili bez prethodne rezervacije na brojeve telefona 098/353-864 i 099/249-2155.

PROMOTIVNI ČLANAK 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here