GARDEN OSTAJE Nick Colgan: “Počinjemo pregovore za treće produljenje ugovora s Hostinom”

1
3403

Nakon nove odluke Općinskog vijeća Tisno, kojom se poništava ranije donesena dozvola za rad i prekoračenje razine buke beach baru Vortex, domaćin lokacije The Garden Resort, Nick Colgan, najavio je da će se međunarodni događaji okupljeni na lokaciji nastaviti održavati u Tisnom.

“Ja osobno i promotori događaja s kojima radimo u Tisnom (Love International, Hospitality On The Beach, Suncebeat, Soundwave, Defected i Dekmantel) zahvaljujemo svim stanovnicima Tisnog, restoranima i poslovnim objektima na njihovoj kontinuiranoj potpori i želji da ostanemo u mjestu. Važno je za sve koji su uključeni u cijelu priču da nam je dozvoljeno raditi naš posao normalno i odgovorno. Već imamo ugovor za lokaciju koji traje do kraja sezone 2019. godine, a sada ćemo početi pregovore kako bi ugovor produžili po treći puta. Sretni smo i uvijek smo bili sretni u Tisnom i želimo nastaviti s radom u budućnosti i privlačiti sve više posjetitelja iz godine u godinu”, stoji u priopćenju The Gardena.

Ovog ljeta The Garden Resort u Tisnom će ugostiti šest glazbenih događaja koji će trajati od kraja lipnja do kraja kolovoza.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here