ZADNJE RADNIČKO ODMARALIŠTE Reflektor slavi 50 godina i časti sve Murterine ručkom

0
6438

Povodom svog 50. rođendana Radničko odmaralište Reflektor na murterskoj Slanici za nedjelju najavljuje Dan otvorenih vrata i sve Murterine poziva na besplatni ručak.

U Murteru, i to ne bilo gdje, nego na tamošnjoj najrazvikanijoj plaži, još uvijek postoji radničko odmaralište. Kako je Odmaralište Reflektor u vlasništvu sindikata, zaobišla ga je privatizacija i tajkunizacija koja je pomela sva nekadašnja socijalistička radnička odmarališta. Ovdje se još uvijek za relativno mali novac odmaraju radnici, koji u znak zahvale na 50-godišnjem gostoprimstvu pozivaju Murterine u goste.  – Organiziramo Dan otvorenih vrata u sklopu kojega ćemo u svom odmaralištu na plaži Slanici počastiti sve stanovnike općine Murter-Kornati besplatnim ručkom i to u nedjelju 10. lipnja od 12 do 16 sati. Dovoljno će biti pokazati osobnu iskaznicu iz koje je vidljivo da je netko stanovnik Općine koja ugošćuje ovo Odmaralište preko 50 godina. Dobro došli ste svi! – pozivaju iz Reflektora. 

To uistinu valja vidjeti. Reflektor d.o.o. je trgovačko društvo u vlasništvu Sindikata strojovođa Hrvatske i bavi se pružanjem ugostiteljskih usluga radnicima, kako kažu, “na način da profit nije na prvom mjestu, nego pružanje mogućnosti radnicima i umirovljenicima da se u potpunosti odmore (puni pansion) na jednoj od elitnih destinacija na obali Jadranskog mora, a sve po izuzetno prihvatljivim cijenama”.

– Otvoreni smo za sve, ne samo za članove Sindikata koji nas je osnovao… jer – rad i radnik su za nas na prvom mjestu! – kažu u Reflektoru.

Bez građanki i građana Murtera i njihove gostoljubljivosti ne bi bilo ni nas. I zato, njima u znak zahvalnosti za ovih 50 godina koliko smo s njima…

Objavljuje Odmaralište Reflektor – Murter7. lipnja 2018

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here