Zaigrajte u “Škatuli Šuherinov” – posljednje pripreme za betinski malonogometni turnir

0
1777
Regule pegule - umjetna trava i za Božić je bila na Trgu na moru (Foto: Arhiv/Rudinapress/H. Pavić)

Umjetna trava vraća se na betinski Trg na moru – u utorak 5. lipnja na njoj će se igrati malonogometni turnir „Škatula Šuherinov“.

Organizatori iz MNK “Kalafat” najavlju da će, osim trave, na teren vratiti i staru slavu betinskog sporta. Uz kvalitetan nogomet, najavljuju i druženje i vrhunska zabava. Betina se polako priprema za turističku sezonu, vrućine i gužve. Svi su već u poslu, kaže kapetan MNK “Kalafat” Marko Periš, a sa “Škatulom Šuherinov” ljudima će se omogućiti jedna posebna razbibriga u kojoj će svi moći sudjelovati. – Želimo opet vidjeti kvalitetan nogomet i puno veselih ekipa. To je sve što nam treba za dobar provod, kako igračima tako i gledateljima – kaže Periš.
Nikola Bosna, tajnik kluba i jedan od organizatora izvorne „Škatule Šuherinov“, zadovoljan je što je i adventski turnir je ispunio sva očekivanja. – Tada smo bili smo skeptični kako će to sve skupa izgledati, ali ispalo je odlično. Igrači su se odazvali, publika još i bolje, pa je uz dobar nogomet još jedan put napravljena i dobra zabava – kaže Bosna.

Betinjani su iznimno ponosni na svoje igralište u središtu mjesta, te očekuju da će zahvaljujući njemu Škatula Šuherinov 2018. postaviti ljestvicu još i više.

Prijave su još u tijeku, pa se na turnir pozivaju svi koji žele igrati. Broj igrača po ekipi je ograničen na pet, kotizacija je 300 kuna, a nagradni fond iznosi 4000kn. U vrijeme trajanja turnira MNK Kalafat će organizirati osigurati hranu, piće i sve drugo što je potrebno da uspiju turnir i zabava koja ga prati.  Prijave se primaju na brojeve telefona: 098/936-7857 ili 095/830 4323.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here