KONCERT BRACERE U PIROVCU Lord i Navigator najavljuju prvi zajednički event

0
2854

Koncertom grupe Bracera večeras se otvara koncertna sezona u središtu Pirovca.

Produljeni vikend u Pirovac je doveo prvi veći ovogodišnji val gostiju, a da u središtu mjesta ne manjka zabave ovaj put su pobrinuli su se sami ugostitelji. Braceru u Pirovac večeras dovodi nesvakidašnji dogovor, sloga dvaju kafića ispred kojih se nalazi ljetna pozornica – Navigator i Caffe.

– A tko će napraviti za naše goste ako nećemo mi sami!? Tjelovo je spojeno s vikendom i Pirovac vrije. Kakav bi to bio produženi vikend bez zabave? S bendom kakav je Bracera imat ćemo vrhunski glazbeni event, feštu u središtu mjesta kojom ćemo dostojno dočekati sve one koji su doputovali u srijedu navečer, a i sve one koji će nam se tek večeras pridružiti – kaže nam Antonio Klarić, voditelj Navigatora.

On i voditelj Lorda Mate Meić Sidić postigli su “povijesni” dogovor o glazbenoj suradnji ovih dvaju kafića u središtu Pirovca, na kakvom im kafići u ostalim našim mjestima mogu samo zavidjeti.

– Terase Navigatora i Lorda praktički su spojene, tako da nema smisla da se natječemo u organizaciji glazbenih evenata ili još gore, da se nadglasavamo. U suradnji i dogovoru s Turističkom zajednicom i komunalnim poduzećem Vrilo kroz ovo ljeto nastojat ćemo osmišljavati zajednički program – kaže Klarić.

Direktor Turističke zajednice Općine Pirovac Igor Meić pozdravlja ovaj dogovor dvaju kafića. TZ je već objavio kalendar događanja za ovo ljeto (POVEZNICA), u kojem je i nekoliko “velikih” koncerata, poput onog Nene Belana, Đanija Stipaničeva, Vatre ili Adastre, Meić ističe važnost usklađivanja napora među ugostiteljima.  – Sredstva kojima raspolaže TZ za organizaciju ovih evenata, kao i ona kojima za istu svrhu raspolažu kafići, su ograničena, tako da bi ovakva suradnja mogla biti put prema još bogatijem i raznovrsnijem zabavnom ljetu u Pirovcu – kaže Meić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here