TISNO Amigosi večaras otvaraju koncertnu sezonu na Velikoj Rudini

0
2935

Shades bar vas poziva na otvaranje ljetne sezone uz spektakularan koncert šibenske grupe “Amigos”!!!

PROMOTIVNI ČLANAK

– Uz ovu ekipu dobra zabava nikad nije bila upitna, a za osvježenje u ove sparne dane zadužene je nas koktel bar sa novostima u koktel karti po promo cijenama !!! 😊 – poručuju iz Shadesa.

Sami Amigosi kažu da večeras garantiraju vrhunsku zabava, kvalitetno ozvučenje i široki repertoar pjesama domaće, pop-rock i zabavne glazbe koju izvode u svom prepoznatljivom stilu.

Koncert Amigosa povodom večerašnjeg otvorenja vanjskog šanka zapravo je otvorenje ovogodišnje sezone koncerata i drugih glazbenih i zabavnih evenata koje Shades organizira na Velikoj Rudini u Tisnom. Mario Muić, voditelj Shadesa, kaže da će živa glazba ovdje biti izvođena kroz cijeli lipanj, srpanj i kolovoz. Za sada otkriva prva četiri koncerta za lipanj: Večeras, 1. lipnja Amigos, 15. lipnja No Stress bend, 23. lipnja Teški osjećaji – koncert i promocija spota “Moja baba” te 29. lipnja Show Legende.

– Program Shadesa ovog ljeta će biti izuzetno bogat, kvalitetan i raznovrstan, tako da na Rudini neće nedostajati šušura i zabave. Veći dio evenata već je ugovoren, a dio je još u fazi planiranja, ideja i njihove razrade. Uglavnom, našim gostima ovog ljeta priređujemo velik broj vrlo zanimljivih događanja, naravno, nastojeći se uklopiti ili koordinirati s ostalim događajima na Rudini i u cijelom Tisnom – kaže Muić.

Za dodatne informacije i rezervacije stolova za večerašnji event otvorena je telefonska linija s brojem: +385917243652.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here