PRIRODA I DRUŠTVO Tišnjanski i jezerski školarci posjetili župana

0
3759
Škola u prirodi - učenici u Uredu župana (Foto: ŠKŽ)

U ponedjeljak su Županiju posjetili učenici trećeg razreda Osnovne škole Vjekoslava Kaleba iz Tisnog – javlja Šibensko-kninska županija na svojim stranicama.

Učiteljice Jaka Jakovčev i Paula Zorzin, u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo, dovele su 18 svojih učenika u posjet Šibensko-kninskoj županiji. Iz matične škole u Tisnom stiglo je sedmero, a iz područne škole u Jezerima jedanaestero djevojčica i dječaka, učenika trećeg razreda.
Mališani su se za posjet Županiji i za susret sa županom Goranom Paukom jako dobro pripremili, pokazavši zavidno znanje o svojoj županiji.
Ipak, imali su i puno pitanja za župana; između ostaloga i kako se postaje župan, a on im je objasnio da su ga građani izabrali na izborima.
Zanimalo ih je i što je župan želio biti kad je bio dječak te ima li kakav hobi. Župan im je odgovorio da je maštao o tome da postane nogometaš, a da je danas nogomet njegov hobi.
Prije nego su stigli u Županiju, mališani su posjetili tvrđavu Barone, a nakon ugodnog i veselog druženja i fotografiranja sa županom uputili su se u obilazak katedrale.

O izletu je izvijestila i OŠ Vjekoslava Kaleba (POVEZNICA).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here