Murterska Argonauta traži volontore za zaštitu turskih kornjača

0
1749

Udruga Argonauta nudi priliku za sudjelovanje na projektu Europske volonterske službe (EVS) u Turskoj mladima iz Hrvatske u dobi od 17 do 30 godina.

EVS je aktivnost mobilnosti mladih programa ERASMUS+. Argonauta u svojoj današnjoj obavijesti pojašnjava kako je riječ o prilici za mlade ljude u dobi od 17 do 30 godina da odu volontirati u neku od zemalja pokrivenih programom (sve europske zemlje i neke partnerske; popis možete pronaći u vodiču). Programom su osigurani smještaj, prehrana, zdravstveno osiguranje, putni trošak volontera te džeparac za vrijeme boravka.

Aktualni projekt provodi udruga Third Eye Association Mediterranean T.E.A.M. iz Turske koja traži jednog volontera ili volonterku za projekt „Gledajmo svijet očima EVS-a“. Radi se o kratkoročnom projektu EVS-a u trajanju od dva mjeseca u gradiću Kazanli, Mersin. Aktivnosti EVS-a odnose se na čišćenje Kazanli plaže, zaštitu i monitoring morskih kornjača, posjet školama i drugim ustanovama u cilju podizanja svijesti o zaštiti okoliša i morskih kornjača itd.
Za prijavu na projekt potrebno je poslati životopis u Europass formatu te motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail sanja.tabori@argonauta.hr. Rok prijave je do 20. svibnja 2018. Za više informacija o projektu, posjetite sljedeći link https://drive.google.com/drive/folders/1HoypRDVpyU-BoZzMPz3V29mgqPwEfcHb.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here