Jedinstveni turistički događaj: Caravanova karavana ove nedjelje u Jezerima

0
1875
Foto: TZ Jezera

Nadolazećeg vikenda, točnije od danas (27. travnja) do utorka (1. svibnja) karavana luksuznih kampera obići će Šibensko-kninsku županiju. U nedjelju, 29. travnja možete ih razgledati u Jezerima.

Najbolji kamperi ovih će dana obići Jezera, Murter, Vodice, Šibenik i Tribunj. Caravanova karavana u nedjelju, 29. travnja dolazi u Jezera. Na Trgu Jezerana bit će organizirano druženje sa sudionicima, domjenak i nastup KUD-a Koledišća Jezera u popodnevnim satima.

Luksuzni kamperi u županiju dolaze u organizaciji slovenske tvrtke Caravan i Ane Birin. Tvrtka je utemeljena 1989. godine, prodaje i servisira najbolje linije kamper vozila i opremu za kampiranje. Caravanovu karavanu organiziraju 27. put obilazeći atraktivne turističke regije i o njima snimaju zanimljive reportaže poznate u inozemnim medijima.
Tvrtka Caravan iz Ljubljane, Slovenija i Ana Birin, zajedno sudjeluju u međunarodnom projektu Erasmus Plus i organiziraju jedinstveni turistički događaj važan za promociju destinacije. Tvrtka Caravan u županiju dovodi najbolja imena iz linije kamper vozila Laika, Knaus, Weinsberg,Dethleffs, Sunlight, Adria, Sunliving.

– Cilj održavanja ovog događaja je promocija turističkih destinacija u županiji, otvaranje prema novom kamping tržištu i direktan plasman u globalnom kontekstu. U promociji sudjeluju zemlje partneri Njemačka, Italija i Austrija – kažu nam u TZ Jezera.

Gostoprimstvo u organizaciji ovog programa izrazile su turističke zajednice Vodica, Šibenika, Tribunja, Jezera i Murtera i poslovni partneri Camp Slanica, Tureta tours i Etno selo Dalmati.

Program u Jezerima počinje u 10 sati ujutro, a trajat će do 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here