Nova sezona kviza u Baganelovici – slavili Leković, Meić i Jelovčić

0
3408
Sudionici četvrtog kviza u Baganelovici u Jezerima (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Ekipa “Marko and the clevers” koju predvodi Damir Meić pobjednik je četvrtog kviza “Jezerske novitade” koji je sinoć održan u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica.

– Bili smo najbolji, ali to je i zbog toga što su u večerašnjem kvizu bile kategorije pitanja u kojima smo jaki, svaki od nas na nekom području. Naš je moto “Nema kriza dok je kviza” – kaže nam Damir Meić.

Pitanja, njih ukupno 30, sinoć su bila podijeljena u kategorijama: Zeleno zlato, Neobični sportovi, Društvene mreže, Svemir, Slušaona obrada i Europska godina kulturne baštine. U svakoj je kategoriji bilo po pet pitanja. Natjecateljske ekipe su tročlane, a sinoć se u Baganelovici u dobroj atmosferi družilo i znanjem nadmetalo ukupno četiri tročlane ekipe, a bilo je i nekoliko navijača u publici.

Kvizna situacija u Baganelovici (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Evo poretka i bodova: 1. “Marko and the clevers” (Marko Leković, Damir Meić, Igor Jelovčić), 30 osvojenih bodova, 2. “BenyTeny” (Andrea Vlaić, Miljenko Meštrov, Marina Vukelić) s osvojenih 22 boda, 3. i 4. mjesto dijele ekipe “Padobranci” (Željko Šandrić, Ante Markov, Luka Šandrić) i “Čovječanstvo pati” (Danko Bračanov, Andrija Pirjak, Dalibor Pirija) koji su svaki osvojili po 19 bodova.

Pitanja za kviznu situaciju “Jezerske novitade” na temu “Svemir” sastavljali su Karlo Klarin i Mirela Klarin koji su, kako nam kažu, iznimno zadovoljni jučerašnjom sadržajnom večeri u Jezerima.

Evo i nekoliko fotografija iz Baganelovice:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here