NAJAVA Čuvari R&R tradicije – The Strings se vraćaju u Reful

0
1625

Šibenčani Miro Odak i The Strings vraćaju se u Murter u pojačanom sastavu – zajedno sa zagrebačkom pjevačicom Lilli Gee u subotu navečer na Lukama napravit će pravi glazbeni spektakl.

PROMOTIVNI ČLANAK

Mira Odaka i njegove pomagače na otoku ne treba posebno predstavljati. Uz njih su odrastale i ovdašnje generacije štovatelja dobre glazbe, a i posljednjih su godina sasvim su dovoljno prisutni da i najmlađi znaju da njihovo ime jamči večer istinskog rock & rolla.  U subotu u Refulu gostiju u kombinaciji s Lidijom Graovac, umjetničkog imena Lily Gee. Nekadašnja pjevačica Soul Fingersa, nakon razlaza s poznatim hrvatski soul i funk sastavom  krenula je u samostalnu karijeru uz malu pomoć The Stringsa. No, u međuvremenu je postala prepoznatljiva kao sastavni dio benda.

Radi se o ljudima koji uistinu vole glazbu, a već toliko dugo sviraju da im repertoar praktički nema kraja.  Nemaju unaprijed pripremljen popis pjesama koje će na koncertu izvesti. – Ne, nismo se dogovorili. Znaš kako to ide, Miro krene, a mi za njim, pa kuda nas noć odnese – kaže nam basist Krešimir Šakić.

No, kako to s njima biva, i u Refula se očekuje trećina njihovih autorskih skladbi i dvije trećine besprijekornih covera.

Do sutra, evo i fotogelerije od prošle subote, kada je u Refulu nastupao The Horse’s Back.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here