“Ono što ostaje, uvijek ljubav je”: U Murteru predstavljena knjiga Ivane Plechinger

0
2065
Predstavljanje knjige Ivane Plechinger u Narodnoj knjižnici i čitaonici Murter (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Ivanu Plechinger znamo kao pjevačicu, skladateljicu, popularnu televizijsku i radijsku voditeljicu YouTubericu, zavoljeli smo je uz “Malu pticu nebesku”… Napisala je brojne pjesme za razne hrvatske izvođače, godinama je na televiziji vodila najgledaniji dječji show “Hugo”, a trenutno radi kao voditeljica na Narodnom radiju. No, napisala je i prvu knjigu znakovitog naslova “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” koju je danas predstavila u Narodnoj knjižnici i čitaonici Murter.

– Ovo je moja priča, ali puno važnije, ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U knjizi koju ću vam danas predstaviti, naći ćete upute kako s osmijehom koračati kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite, kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu – riječi su Ivane Plechinger kojima se obratila Murterinima.

U knjizi Ivana iskreno piše o svom životu, o dubokoj tuzi koju je doživjela bolešću majke i njenim preranim gubitkom. Također govori o iznenadnoj smrti oca za kojeg je bila jako vezana, a na kraju i o svojoj borbi s bolešću. No unatoč svemu, Ivanina knjiga je prepuna ljubavi i nade, te vodič za bolji i radosniji život koji svi želimo.

Foto: Rudinapress/S. Henjak

Autorica je između ostaloga danas u murterskoj knjižnici poručila kao bismo usprkos svim nedaćama koje nam se nalaze na našem putu kroz život, morali se osvijestiti i sami sebi reći kako je taj naš put ipak put radosti i kako smo na ovaj svijet došli s namjerom da se radujemo, samo što to ponekad onako usput i zaboravimo.

Ono što nam treba su svakako knjige pune ljubavi, nade, pozitive i dobrih savjeta koji nam mogu poboljšati život. Zato je gostovanje Ivane Plechinger oduševilo poklonike upravo takvih razmišljanja.

Knjigu “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” od danas možete posuditi u Narodnoj knjižnici i čitaonici Murter.

Foto: Rudinapress/S. Henjak

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here